Bu uygulamayı bildir

Tanım

Dead Zed 1.2.6

Defend your base in this action shoot zombies and shooter based off-games MILLIONS of hit online games full of shooter.The dead come to life… the monsters, driven by hunger… it’s time to sharpen your shooting skills as you fight for survival after horde of zombie attacks horde.

Action games always make you feel most satisfied and happy. Dead Zed promises to bring players many surprises in every survival battle.

The world is in a different time with zombies hungry to drink your blood. With a body that is not afraid of weapons and a strong force that always attacks people. It infects anyone who bites.

There is no way to fight zombies that are overwhelming the number of living people with an increasing number. Now zombies bring a great threat to humanity. The survivors will take up their weapons and fight the monsters, is that what you’re looking forward to?

Come to a strange world with bloodthirsty zombies. Finding food is most desirable for survivors. You will be brought here by the game Dead Zed, it will definitely be an extremely interesting discovery for you.

These bloodthirsty beasts have very sensitive ears, so all your movements should be done gently. Avoid causing big moves that attract these zombies.

Even though you can handle them, you can’t risk it because right now you don’t have any weapons in your body. How to survive in Dead Zed will be the solution.

This is no stranger to zombies, is it? Because enthusiasts like you will read or watch everything about this genre. You can almost know what their weaknesses are and find the best solution.

However, they could not see because of their poor eyesight. But the power is not low at all, it can always infect you. Just a small tear and it will be a zombie.

There’s nothing stopping you from turning into a zombie after being injured. So in every war, life comes first. Kill them all to find new resources.

CHOOSE YOUR WEAPONYou don’t go walking zombie apocalypse empty-handed! Unlock and upgrade a range of weapons, including pistols, machine guns, crossbows, sniper rifles and more!

Dead Zed, kıyametin gerçek hayatta olması gereken silahlar nihai cephanelik inşa.Farklı turda iki silah kadar getirebilir.Akıllıca seçin!KİLİDİNİ YENİ LOCATİONSNowFarklıe güvende! Tam Farklı güncel olanlar üzerine güvenli bir sığınak aramak gibi hareket yeri ve.

Bir zamanlar huzurlu bir banliyöde başlar ve ürkütücü çiftlikler, terk edilmiş bir şehir, bir sanayi bölgesinde de dahil olmak üzere güncel yerler üzerine ve ötesine taşıyın!Farklı yerde zombiler tarafından sızmış olan sizin temel korumak gerekir.Zombi kıyameti SURVİVALSurviving İÇİN MÜCADELE kolay olmayacak.

Zombi ordularını yenmek için ne alır var mı? Şimdi indirin ve öğrenin!Gerekli İzinleri SSS:YAZ/READ_EXTERNAL_STORAGE yüklemek ve oyun (Ölü Zed reklam destekli bir oyun) reklam göstermek gerekir.

Pahalı ekipmanlar veya silahlar hiç kullanılmadı. Ama Dead Zed’e geldiğimden beri her şey değişmiş gibi görünüyor. İstediğiniz kadar kullanabilirsiniz, bu tutkunuzu tatmin eder.

senin doğan zombileri öldürmek için yükselmeye başladı. Önünüze çıkan en heyecan verici şeyleri hissedin. Şiddetli bir savaştan sonra, şimdi plan yapma veya hayatta kalanları aramak için başka diyarlara gitme zamanıdır.

Yüce savaşlara katılmak için oyunu Dead Zed’i hemen bilgisayarınıza indirin. Bu başa baş bir eşleşme değil. Sayı tamamen bunalmışken, sadece aynı anda kaçabilir ve öldürebilirsiniz.

Sen tanrı değilsin, bir yara seni devirmeye yeter. Zombileri öldürme hissi çok heyecan verici olsa da, o zaman sizi tatmin eder. Ama burada en önemli şey yine de her şeye dikkat etmektir.

Bu canavarlar her geçen gün daha da güçlenecek, zombiler artık bir önseziye sahip olmaya başladılar. Zayıf avlara saldırmayı, güçlüden önce kaçmayı bilir.

Gözleri de görüldü, hedefleri olacaksınız. Ama bence senin katliam tutkunla, kaçman sorun olur mu? Savaş kısa sürede patlak verdi, normal silahlar bu konuda hiçbir şey yapamadı. Zayıf noktaya sadece bir saldırı onları yakalayabilirler.

Seni en mutlu eden şey bu. Oyun Dead Zed çok sayıda silah ve ekipmana sahip. Tabancalardan ağır toplara kadar hepsi burada. En sevdiğim silahla zombilerin kafasına kurşun sıkabilmek en güzel şey.

Ayrıca birçok ekipman türü olduğundan, diğer şehirlere gitmeniz daha kolay olacaktır. Yolda, yeni silahlarla denemeler yapmakta özgür olun.

Zombilere uçan ve içlerinde delikler oluşturan mermileri memnuniyetle fırlatın. Kullandığınız silahların patlayıcı gücü bu canavarlar için korkuya yol açar.

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
- - - -
- - - -