Driving Zone 2 v

0.8.7.51
4.1/5 Oylar: 27
Güncellendi
27 Ağustos 2021
Boyut
43M
Sürüm
0.8.7.51
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Tanım

Driving Zone 2 v0.8.7.51

Driving Zone 2 v0.8.7.51 “Sürüş Bölgesi 2” ile beraber, yalnızca yeni otomobil oyunlarını değil, yalnızca sokak yarışlarının ekstrem uçlarını değil, bunun beraberinde sevinç, serüven, parlayan sokak yarışı ve olağandışı realist grafikler dünyasına dahi dalacaksınız! Dahası, reel sürüş simülatörümüzü yarışlardan daha çok seveceğinizden eminiz. Kontrol etmek amacıyla hazır mısınız? İndirmeyi deneyin!“Sürüş Bölgesi 2”nin özellikleri Android tabanlı gadget’ınız amacıyla uygulamamız “sürüş

Driving Zone 2 v0.8.7.51 Bölgesi 2”, yeni kuşak sokak yarışıdır, zira trafik simülatöründe mutlaka güvenilir, fakat çok realist bir yarıştır. Burada cildinizdeki parlayan grafikleri, art plana karşı hoş bir müzikal çizgiyi, hareket fiziğinin gerçekçiliğini ve bir otomobil sürmenin beraberinde kullanımı kolay bir kullanıcı arayüzü farkedebilirsiniz. Gerçek bir yarış arabasında ve sürüş Bölgesi 2 ile daha iyi hissetmenizi sağlamak amacıyla her şeyi yaptık!Yarış amacıyla hangi arabalar sahip olunan? Trafik oyunlarında sizi bekliyor: 1. Klasik hatchbacks.2. Aile arabaları, mesela, bir sedan.3. 2018.4’ün son olarak gösterişli otomobilleri.

Driving Zone 2 v0.8.7.5 En kuvvetli spor arabalar.5. Güçlü Suv’lar.Ayrıca, çok vakit oyunda kalmak, daha çok otomobil size sunulacak. Ve yarış amacıyla ekstrem otomobil seçimi arasındaki bütün haberler size basitlik sağlamak amacıyla elverişli bir çıkartma ile işaretlenecektir. Yarış arabanızı süslemek ve cümle alem gibi olmak ister misiniz? Rakipler arasında tanınabilir olmak ister misiniz? Sonra Yarış arabanızı özelleştirin.“

Sürüş Bölgesi 2”nin üstünlükleri “sürüş Bölgesi 2” uygulamamızla beraber, kurallara göre sürebilirisiniz, gayretli bir şoför olun, sessiz bir sürüşün keyfini çıkarın ve süratli bir süratte sürün, başka yarışçıları sollayın ve gözüpek gibi hissedin, puan kazanın ve yolda çöker. Otoyolda ve poliste otomobil trafiğini atlayın, rakiplerle kazalardan kaçının, al ışıkta ustaca sürün ve bütün şehre en iyi trafik yarışçısı olduğunuzu kanıtlayın!

Driving Zone 2 v0.8.7.5 Arabanızın hatırlanmasına müsaade verin!Ve “sürüş Bölgesi 2” oyununuzu daha dahi parlayan duruma getirmek amacıyla, sizin amacıyla hissedebileceğiniz offline programın avantajlarını yarattık:- sınırlar olmadan hareket etmek. Herhangi bir yönde sürün; tehlikeli dönüşler ve yoğun kavşaklar, günün yahut gecenin rastgele bir saatinde zor bir otoban fethetmek. –

Tuning ile kuvvetli bir otomobil oluşturun. Oyunumuzda “sürüş Bölgesi 2” yalnızca aracın reel sesleri ve teknik parametreleri değil, bunun beraberinde otomobil kalibrasyon ihtimali dahi var. Motoru geliştirin, bir spor süspansiyonu takın, süratli sürat amacıyla nitro silindirler satın alın ve ileriye doğru koşun;- rakiplerin her bireyin sizi tanıyabileceği eşsiz bir otomobil yaratmak.

Farları kirpikler kendi türlü Spoiler ya senin jantlar, neon ışıkları, hava girişleri, havadar direksiyon yahut seçin ve üstelik binlerce bilindik otomobil uygulamak amacıyla muhtemel olan her şeyi uygulamak. Aracınızın fotoğrafını hususi bir modda çekin ve arkadaşlarınıza gönderin;- çocuklar amacıyla elverişli ve net bir oyun süreci.

Yasaklanmış hiç bir şeyimiz yok, bu nedenden oyun 3 yaşından büyük çocuklar amacıyla uygundur, ayrıyeten bir ağ bağlantısı olmadan offline çalışır.Ve oyunumuzun esasen çok realist olduğunu unutmamalısınız, fakat bu size reel yaşamda serin sürmeyi öğreteceği manasına gelmez. Oyunda kusursuz bir yarışçı olmak, aslında o kadar havadar olmayabilirsiniz, bu nedenden reel otoyoldaki emniyet kurallarını ve çarpışma uyarısını hatırlayın.

google play lınk

Video

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Facebook Yorumları