Bu uygulamayı bildir

Tanım

DEAD TRIGGER 2 1.6.9

Dur FPS Eylem Zombi Shooter, Oo en iyi zombi oyunu için temkinli Olmayan kazanan A ~ 110 Milyon indirme, oo, oo Ödülü. (FPS) Atıcı İlk Kişi aksiyon durduran bu kalp bir zombi kıyameti yükselmesi için ve hayatta kalmak için mücadele zamanıdır!, oo Kişisel Sığınak inşa ve Tüfekçi, Bilim adamı, Kaçakçı, Doktor ve Mühendis tanışın. O’da ay, oo oyun s s fps shooter, ama o’ değil sadece.

Kilidini 10 bölgeler ve 33 farklı savaş için bir strateji planı. Zombilere karşı verilmiştir dünyayı kurtarmak!600 oyun savaş senaryoları ve yoğun anlatım kampanyalar üzerinde. Daha fazla Farklıhangi bir zombi oyunu!, oo Silah silah 70’den fazla çeşit.

DEAD TRIGGER 2 Hiç Zombi öldürmek çok kolay oldu! Başka bir fps zombi oyunu yaratıcı çeşitli şekillerde zombi ordularını çok weaponsWipe vardır. Bu Zombi FPS shooter kötü aksiyon dolu!, oo Dokunmatik bir kontrol veya üst düzey bir sanal joystick arasında seçim tasarlayın.

En iyi FPS kontrolleri en iyi zombi oyunu!, oo İngiliz Anahtarı, Sopa, Çekiç, Katana, Testere, Kılıç, Pala gibi vahşi dövüş silahları kullanın! Oo çok acımasız silah başka bir zombi oyunu var!Güçlü Tabanca, Tüfek, SMG, Cephane, roketatar, deneysel silah bile av tüfeği! Fps oyun yapmak için nasıl’çekim bir oyun ve oo biliyoruz!

DEAD TRIGGER 2 Eğlenceli ve madenlerden Aletler eğlenceli, Tavuk ölümcül Taret! Ama aynı zamanda eğlenceli bir zombi oyunu, oo tavuklarımızı kontrol edin!Güzel Arenalarda Farklı hafta güncel Turnuvalar – en İyi zombi oyunları. Stili ile Zombi öldürür.

Ooo Farklı zaman android cihazlar üzerinde sınırları zorlamaya kendimizi itiraz ettik MADFİNGER Oyunları ve konsol kalitesinde FPS bizim gurur duyuyoruz oyunlar shooter. Kesin FPS kontrol Sistemimizi kenar grafik kesim, dünya çapında 240 milyondan fazla oyuncu uzak güncellikçi yaklaşımımız ve kalite için özveri ile ifşa edilmiştir.

DEAD TRIGGER 2 2010 yılından bu yana android oyunlar çekim FPS aksiyon güncellemekte olan en iyi geliştirici ediyoruz.Seninle daha fazla paylaşmak ve düşüncelerinizi mutluyuz!

Lütfen: 2 Facebook: facebook.com/deadtrigger Twitter: twitter.com/madfingergames İnstagram: instagram.com/madfingergames YouTube: youtube.com/madfingergames Twitch: twitch.tv/madfingergamesdead Trigger, Dead Trigger, Shadowgun, Shadowgun Efsaneler, Shadowgun Savaş Oyunları, Monzo, Öldürülmemiş © MADFİNGER Oyunları bizi takip edin.s, 2020

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
- - - -