Drift Legends: Real Car Racing

1.9.11
4.5/5 Oylar: 21
Güncellendi
4 Haziran 2021
Boyut
47M
Sürüm
1.9.11
Gereksinimler
6.0 ve sonrası
Bu uygulamayı bildir

Tanım

Drift Legends: Real Car Racing

Drift Legends

Drift Legends uygulamasının ana hatları
Sürüklenme yarışının son sözü, esasen 3d sürüklenen spor turu gibi hayatın çoğunda deneyimlidir.

Drift Legends: Real Car Racing diğer birçok yarış oyunundan belirgin bir farka sahiptir. Yarış oyunları her zaman oyun dünyasındaki en drama ve beceri geliştirmeye sahiptir.

En sevdiğiniz araba ile birlikte, dünyanın tepesinde durmak için güçlü yarışçıların üstesinden gelin. En gerçekçi 3D ortamda yarış deneyimi yaşamak için nadir bir fırsata sahipsiniz.

Açıkçası, birçok oyun bunu yapıyor. En belirgin kanıt Asphalt serisi, Need For Speed… Ancak yukarıda belirtilen anıtlardan daha özel olan Drift Legends: Real Car Racing tamamen farklı bir seviyeye getirdi.

Tamamen farklı pistlerde efsanevi sürüklenen arabaları sürün, bilgileri yenin, çok sayıda çevrimiçi sürüklenme yarış etkinliğine katılın, yeni Başlayanlardan yetenekli bir lig yarışçısına tırmanın.

Yeterli olduğunuzu düşünüyorsanız hayalet çok oyunculu spor modunu seçin. Farklı oyuncularla yarışın ve en yüksek çevrimiçi çapraz platform skor tablosuna tırmanın!

Kapalı yarıştan dünyadaki süper starlarla yüzleşmeye kadar. Amatör yarış turnuvalarından şampiyonların yolculuğuna kadar. Her şey Drift Legends: Real Car Racing her oyuncu için yeterlidir.

Bir bakışta, buradaki benzerlikleri ve farklılıkları fark etmek kolay olmayacaktı. Arabaların gerçek hareketini simüle eden sisteme dayanarak.

Oyundaki her yarış son derece gerçekçi bir şekilde tasvir edilecektir. Bazen biraz rahatla. Gerçek bir araba kullandığınızı düşüneceksiniz.

Drift Legends: Real Car Racing’in arabalarını kontrol etmenin yolu diğer yarış oyunlarından çok farklı değil. Parçadaki ekranda görüntülenen düğmeler ana aracınız olacaktır.

Hareket etmek, hızlandırmak, en iyi teknikleri gerçekleştirmek için bunları kullanın. Tabii ki, bu oldukça zaman alacaktır. Ama iş olgunluğa gelince, bu bambaşka bir dünya.

Araç için özel özelleştirmeler daha sonra tartışılacaktır. Şimdi yarışlara odaklanalım. Gaza basmaya ve rakiple piste çıkmaya hazır.

On-line sürüklenen sporun başlıca seçenekleri​:
– Otomobil davranışının her iki tarafını simüle eden makul fizik
– 40’tan fazla son derece etkili ve heyecan verici, son derece ayrıntılı 3d drift otomobil sürün
-On-line çapraz platform afiş ile hayalet çok oyunculu modu

Drift Legends: Real Car Racing

Drift Legends: Real Car Racing

– Yarış arabalarınızı benzersiz boya işleri ve jantlarla özelleştirin
– Her otomobil için makul motor sesleri Gerçek sürüklenme hissi verir
– Turboşarj, şanzıman ve lastik sesleri
– Her araba farklı bir şekilde davranır, gerçekten yetenek ve ağırlık hisseder, kararlılığınızı keşfeder
– Tamamen farklı düzenleri ile detaylı pistlerde Drift

– Meslek modu, ekstra otomobil sürüklenme uzmanlığı, tam başarılar elde etmenizi ve son derece etkili gizli otomobillerin kilidini açmanızı sağlar
– Her gün belirli otomobilleri ve tuning bileşenlerini kazanın!
– Yarış / depolama resim modu
– arabanızın fotoğraflarını çekin ve tüm insanlarla paylaşın
– Drone tarafından çekilen Drift yarışı tekrar videosu
– Makul 3D grafikler

Eşsiz drift racer üyeliğimizin bir parçası olun, en hızlı otomobile karar verin ve Acemi aşamasından profesyonel kadar yükselen gerçek bir sürüklenmeyi deneyimleyin.

Drift Legends

Drift Legends

Elbette her yarışa birçok başka binici katılacak. Nitelikleri ulaşabilecekleri seviyeye hizalanacaktır. Güçlü düşmanlarla karşılaştığınızda çok fazla endişelenmeyin.

Yarış becerilerinde yarışmak ve pistte süzülen arabalara hayran olmak büyülü ve güzel. Bu tek başına, özellikle yarış oyunları hayranları için oyuncuların kendilerini son derece heyecanlı hissetmelerini sağlamak için yeterlidir.

İhtiyaçlarla düzgün bir şekilde karşılanmak kesinlikle herhangi bir yarışçının mutluluğudur. Pistteki canavarların ana karakterler olduğunu söylemeye gerek yok.

Şu anda Drift Legends: Real Car Racing farklı tür ve modellerde 40 otomobile sahip. Malzeme aynı zamanda pahalı olduğunda paralarının bir faktörüdür.

Herhangi bir hız şampiyonuna rakip olacak eşsiz bir güç eşlik etmelidir. Fiyata ve markaya bağlı olarak, hızlarını en iyi şekilde göreceğiz.

Normal arabalara kıyasla birçok farklı motorla donatılmıştır. Bazen dış kısımları boyayıp değiştirebilirsiniz. Araba kendi tarzınıza uygun olarak daha şık ve daha şık hale gelecektir.

Drift Legends, güzel 3D grafikler ve üstün fizik ile çok oyunculu bir sürüş simülatörüdür. Otomobilinizi özelleştirin, özel otomobil sürüklenen modanızı yaratın ve net dünyaya en büyük sürüklenen uzmanlığınızı sunun.

Eğer bir araba fanatiği iseniz, o zaman bu spor kesinlikle sizin için. Tüm örneklerin en destansı sürüklenen yarışına katılın!

Oyunun yarış sistemi de birçok farklı harita ile çok çeşitlidir. Bunların çoğu dünyanın ünlü şehirlerinde yer alıyor. Tokyo, New York, Paris’te yarışabilir ve sadece harikaları görebilirsiniz.

Ama muhtemelen diğer birçok rakiple yarışmak zorunda kaldığınızda onlara hayran olacak zamanınız olmayacaktır. Ve biliyor musun? Yarış arabaları pisti ve yarışı bir bütün olarak büyük ölçüde etkileyebilir.

Yani kim bir piste en uygun arabayı seçerse kesinlikle üstün beceriye sahip bir oyuncudur. Turnuvalar her zaman oyunculara en ayrıntılı ve etkili bilgilerle güncellenir.

Diğer oyunlardan farklı olarak, birçok turnuvaya farklı bölgelere ayrılmıştır. Ödül ayrıca dünyadaki tüm binicilere meydan okumak için güzeldir.

Arkadaşlarınızı oynamaya davet edin ve oyundaki birçok turnuvaya katılın. Dünyanın en zorlu yarış pistleri sizi bekliyor. Rakibinizin duman solumasına izin verin veya son sırayı bitirin.

Nasıl seçeceksin? Tabii ki, öylece durup önlerinden geçmelerini izleyemezsin, değil mi? Drift Legends: Real Car Racing, otomobillerin hareketini, detaylı pist tasarımını simüle ederek ve belirli beceriler gerektirerek,

yeni piyasaya sürüldüklerinde her oyuncuya hayran kaldı. Gereksiz unsurlar olmadan tamamen yeni bir yarış hissi yaratın. Size şimdiye kadarki en gerçekçi ve heyecan verici yarış hissini getiriyor.

Drift Legends: Real Car Racing modu bir süre yarış efsanelerinin yanında durmayı hak ediyor.

GOOGLE PLAY

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
1.9.11 47M 6.0 ve sonrası 23/04/2024

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Facebook Yorumları