Bu uygulamayı bildir

Tanım

Injustice 2 4.0.0

Injustice2 xapk (apk+obb) 714mb’yi indirin ve tek bir tıklamayla yükleyin.11 Mayıs’ta Catwoman’ı almak için şimdi ön kayıt olun! Kahraman ve kötü adam arasında yürürken, özelliğinden dolayı, Catwoman daha iyi ödüller kazanır ve yalnızca lansmanın ilk haftasında yetenekli olacaktır.

[ilgiliUygulama icerik_id=”959″]

Bu sınırlı teklifi kaçırmayın.Injustice 2, RPG mekaniği ile dolu bir DC aksiyon oyunudur. Toplamak ve DC kahramanlar ve kötü adamlar büyük liste customizea ve arkadaşlarınızla meydan beginyour oyna.

Injustice2, oyuncuların en sevdikleri DC karakterlerinin nihai versiyonunu oluşturmasına ve güçlendirmesine olanak tanıyan hit Injustice: Gods AmongUs oyununun süper kuvvetli bir devamıdır. Çok çeşitli DC Süper kahramanlar ve süper kötü adamlara sahip olan oyuncular, ikonik DC karakterlerini oyun boyunca kazanılan benzersiz ve kuvvetli ekipmanlarla kişiselleştirebilirler.

Buna ilave olarak, oyuncular ilk defa karakterlerinin nasıl göründüğünü kontrol edebilir, çeşitli oyun modlarında savaşabilir ve geliştirebilirler.Mobileınjustice 2’deki en iyi dövüş mekaniği, mümkün olan her şekilde ileriye doğru büyük bir sıçrama. Adaletsizlik savaş tanımlanan atlamak için izin yeni,dinamik mücadele kontrolleri, ördek, ateş mermi, andexecute epik Süper Hamle Master.

Her BATTLEDEFİNES YOUİnjustice 2 apk önceki başlığın daha büyük-than-lifeshowdowns üstünde genişler. Her maçta, oyuncular en sevdikleri DC Süper kahramanlarını ve süper Kötülerini donatmak, özelleştirmek ve seviyelendirmek için dişli kazanırlar, bu da yalnızca nasıl göründüklerini değil, hemde nasıl savaştıklarını da anlamlı bir biçimde etkiler.

Epik, Cinematicstorylineınjustice 2, Injustice: Gods Among us filminde hareket eden hikayeye devam ediyor. Gelecekte, Batman ve müttefikleri societyback parçalarını bir araya getirmek için çalışıyorlar, ancak Süpermen’i geri yükleyenlere karşı mücadele ediyorlar Regime.

In bu kaosun ortasında, Dünya’nın varlığını tehlikeye atacak yeni bir tehdit ortaya çıkıyor.Masif liste OFDC CHARACTERSPlayers,Batman, Superman, Supergirl, Flash,Aquaman, Wonder Woman ve Blue Beetle gibi klasik fan favorilerinden, bir dövüş oyununda sunulmakta olan en büyük DC listesinden seçim yapabilir.

Google Play Linki

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Facebook Yorumları